KİŞİSEL VERİLERİNİZE İLİŞKİN AÇIK RIZA BELGESİ

Merkezi "Rönesans Biz Plaza Mecidiyeköy Mahallesi Oğuz Sokak No. 4 Sişli/İstanbul" adresinde bulunan, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü nezdinde 406873 sicil numarası ile kayıtlı bir Türk anonim şirketi olan Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi (''adidas''), veri sorumlusu olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (''KVKK'') ve ilgili diğer mevzuat kapsamında ve Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilere İlişkin Bilgilendirme Belgesi'ne uygun olarak kişisel verilerinizi işlemektedir. Kişisel verilerinizin KVKK'nın başta "bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması" ve "ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması" olmak üzere 5. ve 6. maddelerinde sayılan kişisel veri işleme şartları kapsamında ve ticari yükümlülükler gereği işlenmesinin dışında, kişisel verileriniz aşağıda listelenen hizmetlerin kullanımına uygun olarak işlenecektir:

 

  • Benzer ürün ve hizmetler hakkında sizi bilgilendiren, bilgilendirici e-postalar, bültenler ve diğer belgeleri göndermek.
  • Ürün veya hizmet sonrasında geribildiriminizi istemek için sizinle iletişime geçmek. Yarım kalmış satış işlemi olması durumunda size bir hatırlatma göndereceğiz. Bu bildirimlere ilişkin aboneliğinizi her zaman derhal iptal edebilirsiniz ve e-postadaki veya başka bir mesajdaki bağlantıya tıkladığınızda ücret alınmaz.
  • Normal (elektronik olmayan) posta, e-posta, SMS, telefon veya diğer elektronik araçlarla pazarlama, reklam ve kamuoyu yoklaması amaçlarıyla sizinle iletişime geçmek. Bu durum adidas ürünleriyle alakalı bilgi, e-ticaret faaliyetleri, özel teklifler, promosyonlarla birlikte yerel mağaza açılışları, faaliyetleri veya spor etkinlikleri bilgilendirmesini de içermektedir. Sizinle, size özel ilgi duyabileceğiniz bilgilerle ilgili iletişim kurabilmek için (Bunlarla kısıtlı kalmamak üzere, örneğin, e-mağazalardaki alışveriş davranışınız, adidas yapı mağazalarında, sadakat programlarını kullanımınız, ürünleri değerlendirme ve incelemeleriniz, müşteri hizmetlerimizle olan iletişim geçmişiniz, bülten tıklama veya açılış sonuçlarınız, internette gezinme davranışınız (web izleme), abone olduğunuz bülten türleri, promosyonlara veya etkinliklere katılımınız, mi coach ile etkileşimleriniz ve (mobil) uygulamalarınızın kullanımı) gibi bizimle olan genel etkileşiminiz birleştirilecek, analiz edilecek ve kullanılacaktır.
  • Pazarlama, reklam ve/veya kamuoyu yoklaması amaçlarıyla iletişim bilgilerinizin adidas içerisinde bulunan diğer şirketlere sağlanması "İtiraz etme hakkı" ve "Düzeltme talebinde bulunma hakkı" gibi haklarınız konusunda bilgi ve özellikle rızanızı geri çekmek konusunda lütfen Gizlilik Politikası'nda yer alan "Haklarınız" bölümüne göz atın.
  • Verilerinizin yurtdışında da mukim olabilecek ve/veya adidas sunucularının veya veri tabanı depolama tesislerinin yurt dışında bulunabileceği diğer adidas ve diğer üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları veya veri işlemcileri şirketlerine aktarılması. Adidas websitesi kullanımınız kapsamında adidas tarafından işlenecek olan kişisel verilerinizin adidas tarafından adidas sunucularının veya veri tabanı depolama tesislerinin bulunduğu, yurt dışında mukim olan diğer adidas ve diğer üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları veya veri işlemcileri şirketlerine (bunlarla sınırlı olmamak üzere: adidas Grubu şirketleri (adidas AG, Reebok Int.) teknik ve depolama maksadı ile aktarılmasına açık rıza göstermeksiniz. Kişisel verilerin yurtdışında aktarılacağı diğer adidas Grubu şirketleri ve üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları veya veri işlemci şirketleri ile bulundukları ülkeler şu şekildedir:

ŞİRKET

HİZMET

adidas International Trading B.V.

Web mağaza operasyonları ve Pazarlama Hizmetleri

Demandware Inc.| ABD

Web Sitesi Barındırma

Adyen N.V. | Hollanda

Ödeme Süreçleri

AppsFlyer Ltd. | Israil

Mobil Uygulama Analizi

Qualtrics LLC | Almanya

Net Promoter Score

Runtastic GmbH. | Avusturya

Sağlık ve Fitness Topluluğu

Google Inc. | ABD, İrlanda, Hollanda, Danimarka, Finlandiya, Belçika

Web Analizi

Adobe Inc. | İrlanda

Web Analizi

Salesforce.com, Inc. | Fransa, Almanya, ABD

CRM Yazılımı | Veri Analizi

Wunderman Thompson LLC | Danimarka, Kanada, Portekiz, Tayland       

E-posta Pazarlama Hizmetleri

Bazaarvoice Inc. | ABD Analiz
Certona Corporation | ABD Ürün Önerisi | Veri Kişiselleştirme
Monetate Inc. | ABD, İrlanda Ürün Önerisi | Veri Kişiselleştirme
mParticle Inc. | ABD Ürün Önerisi | Veri Kişiselleştirme
Exasol GmbH | Almanya Profil Verileri | Ürün Önerisi

 

  • Bu açık rızayı vererek, verilerinizin burada açıklandığı üzere yurtdışına aktarımını ve saklanmasını onaylar ve kabul edersiniz. Diğer bütün durumlarda, veriler, kanunen iznimiz olmadığı sürece ön rızanız olmadan aktarılmayacaktır.
  • Müşteri memnuniyeti hakkında araştırma yapmak.
  • Başvuru ve şikayetlerinizi değerlendirmek.
  • Kimlik doğrulama prosedürlerini uygulamak.
  • Çalıştığımız kurum ve kuruluşların ve diğer bağlı şirketlerimizin hizmet sunumu.
  • Üçüncü tarafları kullanabileceğimiz kredibilitenizi değerlendirmek amacıyla verilerinizi kullanmak.

İşbu belge ile kişisel verilerinizin alınan hizmetlerle ilgili Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama A.Ş. tarafından toplanmasını, kullanılmasını ve işlenmesini ve ayrıca sayılan sebeplerle sınırlı olarak yurtiçinde ve yurtdışında aktarılmasını kabul ederek özgür iradeniz uyarınca açık rıza vermektesiniz.