Gizlilik politikasi ve kişisel verilere ilişkin bilgilendirme belgesi

Adidas AG grup şirketlerinin bir parçası olan, Adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama A.Ş. ("adidas") Türkiye'deki online marka mağazasını işletmekte ve adidas AG grup şirketleri ve kendisi için hakkınızda bilgi alıp, bunları toplamaktadır.

adidas hakkınızdaki bilgilerin nasıl kullanıldığı ve paylaşıldığı hakkındaki kaygınızın bilincindedir ve bu nedenle, güveninize saygı duyarak işimizi özenli ve hassas bir şekilde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") ve ilgili mevzuata uygun olarak yerine getireceğiz. İşbu Gizlilik Politikası gizlilik ilkelerimizi tanımlamaktadır. Bu internet sitesini ziyaret ederek işbu Gizlilik Politikasındaki uygulamaları kabul edersiniz.

İşbu Gizlilik Politikası'nın İngilizce ve Türkçe versiyonları arasında bir çelişki durumunda, Türkçe versiyonu yürürlükte olacaktır.

Kişisel bilgilerimizin korunmasında sorumlu kişi kimdir?

adidas, bu internet sitesinde sunulan ürünlerin tasarımcısı ve üreticisidir.

adidas; (toplu anlamda "biz" olarak anılacaktır) bu internet sitesi ve yürürlükteki yasalara uygun olan mobil uygulamalarımızda kişisel bilgilerinizi derleme, işleme, kullanma ve/veya saklama hususunda kişisel veri sorumlusudur.

Hangi kişisel bilgiler alınır?

Tüm faaliyetlerimiz bağlayıcı etik prensiplere dayanmakta olup, internet sitemizdeki ve mobil uygulamalarımızdaki ziyaretçilerimizin gizliliği için iyi düzeyde bir koruma sağlama ilkesine sıkı sıkıya bağlıyız. Bu nedenle, Kanun'da Madde 5 ve Madde 6'da yer alan hukuki sebeplere dayanarak bilgileri alma ve saklama şeklimiz internet sitemizin ve ilgili servislerimizin nasıl kullanıldığına bağlıdır.

İnternet sitemizle kayıt olmak için tek yapmanız gereken e-posta adresinizi, şifrenizi ve doğum tarihinizi girmek. Doğum tarihinizi, 16 yaşından küçük çocukların kayıt olmasını önlemek için alıyoruz.

Otomatik araçlarla alınan veriler

Kullanıcı dostu, etkili ve güvenli olmaları açısından internet sitemizde ve (mobil) uygulamalarımızda farklı teknolojiler kullanılabilir. Bu tip teknolojiler, verilerin bizi temsilen tarafımızdan ve üçüncü taraflar aracılığıyla otomatik olarak toplanmasına neden olabilir. Bu veriler, her zaman kullanıcı hakkındaki kişisel bilgileri içermez. Bu tip teknolojilere örnek olarak çerezler, yerel paylaşımlı nesneler ve web analizleri gösterilebilir.

Tıklama dizisi verileri

İnternet sitelerimizden birini ziyaret etmeniz, tarayıcınızdan sunucumuza aktarılan verinizin tarafımız veya üçüncü taraflarca bizi temsilen otomatik olarak alınması ve saklanmasıyla sonuçlanır. Bu veri, hususi olarak aşağıdakileri içerebilir:

  • Ziyaretçinin IP adresi
  • Ziyaret tarihi ve zamanı
  • Yönlendirme URL'si (ziyaretçinin geldiği site)
  • İnternet sitemizde ziyaret edilen sayfalar
  • Kullanılan tarayıcı hakkında bilgi (tarayıcı tipi ve versiyonu, işletme sistemi vs.)

Çerezler

İnternet sitemizdeki ve (mobil) uygulamalarımızdaki birkaç yer bu çerezleri kullanmaktadır. Bu dosyalar, bilgisayarınızın hard diskinde veya kullanıcı cihazınızda ağ tarayıcınız tarafından saklanan esasen küçük boyutlu metin dosyalarıdır.  Satın alma sürecinde, kullanıcı hesabı sahibinin kimliğini tespit etmede ve alışveriş sepetindeki ürünleri saklamada çerezleri kullanabiliriz. Bir diğer deyişle, çerezler internet sitemizin veya (mobil) uygulamalarımızın daha çok kullanıcı dostu, daha etkili ve daha güvenli olmasına yardım etmektedir. Genel olarak kullandığımız çerezler, ilgili internet sitesine gerçekleşen ziyaretin sonunda otomatik olarak silinen "Oturum çerezleri" olarak anılır. Ağ tarayıcınız fabrika ayarı olarak çerezlerin kullanımını etkin kılar, fakat bu özellik devre dışı bırakılabilir. Ancak bu, bazı hizmetlerin mevcut olmaması durumuyla sonuçlanır. Ağ tarayıcısıyla kullanımından sonra çerezleri manuel olarak silmeniz de mümkün. Çerezlerin bilgisayarınıza, kullanıcı aygıtına veya kolay virüs bulaşmalarının sorun yarattığı herhangi bir durum hakkında bilgimiz yoktur.

Aşağıdaki bağlantılar en çok kullanılan ağ tarayıcıları hakkında belirli bilgileri vermektedir:

Internet Explorer: http://support.microsoft.com/gp/cookies/en 
Mozilla Firefox:
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies
 
GoogleChrome: http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647 
Safari: 
http://support.apple.com/kb/PH5042 
Opera: 
http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Yerel paylaşımlı nesneler

Yerel paylaşımlı nesneler, çerezlerin özel bir formudur. Normal çerezlerin aksine, bunlar ağ tarayıcısı tarafından oluşturulup kaydedilmez, ancak Adobe Flash eklentisi ile yürütülürler. Bunlar, normal çerezlerden daha fazla bilgi içerebilirler ve. silinemeyebilir ve tarayıcı ile etkisiz hale getirilemeyebilirlerbu. yalnızca Adobe Flash Player internet sitesi gibi araçlar kullanarak mümkün olabilir. Bu çerezler hakkında daha fazla bilgiyi o internet sitesi üzerinden edinebilirsiniz.

Web işaretçileri ve takip bağlantıları

Web işaretçileri (pixel kodu ve clean GIF olarak da bilinir) kullanıcıda görünmeyen çizimlere sahiptir. Takip bağlantıları ve/veya benzer teknolojiler birkaç programlama kodu satırından oluşmakta olup internet sitemize veya (mobil) uygulamalarımıza yerleştirilebilir. Bunlar, çerezlerle bağlantılı olarak başlıca istatiksel analiz amaçları doğrultusunda kullanılır. Bu teknoloji, internet sitelerindeki trafikleri izlemek dışında; e-posta alınıp alınmadığı, postanın açılıp açılmadığı ve cevap verilip verilmediğini anlayabilmek için kullanılabilir.

Web analizleri

Web analizi, ziyaretçilerin internet sitesine ve (mobil) uygulamalara karşı olan davranışılarını toplama ve belirlemede kullanılan bir terimdir. Bu, sırasıyla trafik analizini kapsar. Örneğin, internet sitesinin veya (mobil) uygulamanın belirli bölümlerine olan ziyaret sıklığını belirlemek veya ziyaretçilerimizin en çok hangi bilgiye ve hizmete ilgili olduklarını bulmak için kullanılır. Bu amaçlar doğrultusunda, tıklama dizisi verilerinden ve yukarıda sıralanan diğer tekniklerden yararlanıyoruz. Web analizleri, Google Analytics ve/veya diğer seçili taraflarca yürütülür. Web analizlerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgiye yukarıdaki Google Analytics makalesi ile ulaşabilirsiniz.

Sizin tarafınızdan sağlanan veriler

Otomatik araçlar ile toplanan verilerin yanı sıra, bize sunduğunuz verileri de işliyoruz. Aşağıdakileri kapsamakla birlikte bunlarla sınırlı olmamak üzere:

  • İletişim bilgileriniz, (adınız ve soyadınız) dahil, (fatura veya teslimat) adresi, doğum tarihi ve e-posta adresi ve isteğe bağlı olarak telefon numaranız. Siparişiniz hakkında soru veya bilgi için sizinle iletişime geçebilmemiz için e-posta adresiniz ve (isteğe bağlı) telefon numaranız gerekmektedir.
  • Siparişinizi işleyebilmek için; sipariş ettiğiniz ürünler hakkında bilgi, fatura ve teslimat adresi, banka ve/veya kredi kartı bilgileri gibi diğer bilgiler de gerekmektedir;
  • Eğer bir çevrimiçi profil oluşturduysanız, tercihleriniz ve ilgi alanlarınız bu profilde saklanmaktadır (daha detaylı bilgi için lütfen profillerle alakalı aşağıdaki yazıya bakınız);
  • Eğer müşteri hizmetleriyle iletişim kurduysanız, iletişim detaylarına ve iletişim geçmişine ulaştıysanız.
    Bu verilerin tümü, bu bilgileri kendiniz vermiş olmanızla karakterize edilmiştir. Bu bilgiyi, Gizlilik Politikasında tanımladığımız amaçlar doğrultusunda kullanıyoruz. Kişisel verilerinizi her zaman düzeltilebilir veya daha fazla işlemeye itiraz edebilirsiniz.

Toplanan bilgiler nasıl kullanılır/Kişisel verileriniz hangi amaçla işlenir

Sizinle ilgili topladığımız bilgileri sizin için uygun bir alışveriş deneyimi sağlamak, siparişlerinizi doldurmak ve ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili teklifler sunmak için kullanacağız.

 

Kişisel verilerinizi siparişinizle ilgili amaçlar için; örneğin, siparişinizin veya teslimatınızın durumu hakkında sizi bilgilendirmek için kullanacağız. Verilerinizi, üçüncü taraflarla, kredibilitenizin değerlendirilmesi amacıyla kullanabiliriz.

 

Kişisel verilerinizi bir tanıtım, etkinlik, (mobil) uygulama ile ilgili olarak bize verdiyseniz, talep ettiğiniz hizmetle ilgili e-posta veya başka mesajlar gönderebiliriz.

Müşteri hizmetlerine başvurursanız, müşteri hizmetlerinin isteğinizi işleyebilmesi ve size mümkün olan en iyi hizmeti sunabilmesi için kişisel verilerinizi (iletişim geçmişiniz dahil) kullanacağız.

Eğer bülten almayı kabul ederseniz bültenleri size göndereceğiz. Bir ürün veya hizmetin satışı sırasında bize onay verdiyseniz, benzer ürün ve hizmetler hakkında sizi bilgilendirebiliriz. Bir ürün veya hizmetin satışından sonra geri bildiriminizi almak için size ulaşabiliriz. Ürün veya hizmet sonrasında geribildiriminizi istemek için sizinle iletişime geçebiliriz. Yarım kalmış satış işlemi olması durumunda size bir hatırlatma göndereceğiz.  Bu bildirimlerdeki aboneliğinizi her zaman ve derhal iptal edebilirsiniz.

Eğer iletişime geçmemizi isterseniz normal (elektronik olmayan) posta, e-posta, SMS, telefon veya diğer elektronik araçlarla pazarlama, reklam ve kamuoyu yoklaması amaçlarıyla sizinle iletişime geçebiliriz. Bu iletişimin içeriğine örnek olarak, adidas ürünleriyle alakalı bilgi, e-ticaret faaliyetleri, özel teklifler, promosyonlarla birlikte yerel mağaza açılışları, faaliyetleri veya spor etkinlikleri bilgilendirmesigösterilebilir. Sizinle, sizin için özel öneme sahip olan bilgilerle iletişim kurabilmek için bizimle olan genel etkileşiminiz (mesela, bunlarla kısıtlı kalmamak üzere, e-mağazalardaki alışveriş davranışınız, adidas yapı mağazalarında, sadakat programlarını kullanımınız, ürünleri değerlendirme ve incelemeleriniz, müşteri hizmetimizle olan iletişim geçmişiniz, bülten tıklama veya açılış sonuçlarınız, internette gezinme davranışınız (web izleme), abone olduğunuz bülten türleri, promosyonlara veya etkinliklere katılımınız, mi coach ile etkileşimleriniz ve (mobil) uygulamalarınızın kullanımı) birleştirilecek, analiz edilecek ve kullanılacaktır. Pazarlama, reklam ve/veya kamuoyu yoklaması amaçlarıyla iletişim bilgilerinizin adidas içerisinde bulunan diğer şirketlere sağlayabiliriz. "İtiraz etme hakkı" ve "Düzeltme talebinde bulunma hakkı" gibi haklarınız konusunda bilgi ve özellikle izninizi geri çekmek konusunda lütfen "Haklarınız" bölümüne göz atın.

Bilgilerin ifşa edilmesi/aktarılması

Temel ilkelerimizden birine göre bilgileriniz gizlilik esasına göre korunacaktır. Bilgilerinizi üçüncü taraflara satmayacağız. Kanunen gerekli hallerde verilerinizi üçüncü taraflara ifşa edilecektir. İş dolayısıyla bilgileriniz gerekirse, yürürlükteki yasaya göre olmak şartıyla bilgilerinizi verilerinizin yurtdışında ve/veya adidas sunucularının veya veri tabanı depolama tesislerinin yurt dışında bulunabileceği diğer adidas ve diğer üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları veya veri işlemcileri şirketlerine aktaracağız. Bu açık izni vererek, bilgilerinizin burada açıklandığı üzere yurtdışına aktarımını ve saklanmasını onaylar ve kabul edersiniz. Diğer bütün durumlarda veriler, kanunen iznimiz olmadığı sürece ön onayınız olmadan aktarılmayacaktır.

adidas'ın yararına çalışan hizmet sağlayıcıları ve  veri işlemcileri kullanabiliriz. Hizmetlere;  yer sağlayıcıları ve bakım hizmetlere, analiz, e-posta yazışma, nakliyat hizmetlere ve para transferlerinin yerine getirilmesi,  ödeyebilirlik ve adres kontrolleri dahil edilebilir. Bu üçüncü taraflara, belirli bir hizmeti yerine getirebilmek için ihtiyaç duydukları kişisel verilere erişim izni verilir.

Ortaklarımıza, kişisel olmayan verileri anonim olarak ifşa edeceğimiz durumlar olabilir.  Kişisel olmayan verilere örnek olarak, internet sayfasını veya (mobil) uygulamayı belirli bir süre boyunca ziyaret eden ziyaretçi sayısı verilebilir. Bu tip bilgiler genelde, "ayrıştırılmamış" halde ifşa edilir.

Haklarınız

Kanun'un 11. Maddesi uyarınca adidas'a başvurarak kendinizle ilgili; a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, e) Kanun'un 7 nci maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) (d) ve (e) maddeleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz.

Kişisel bilgilerinizi internet sitesi veya diğer kanallar üzerinden bizimle paylaşırsanız, bunu tamamen isteyerek gerçekleştirmiş olmakla birlikte, bilgilerinizin işbu Gizlilik Politikasına uygun olarak kullanılacağını kabul edersiniz. Sizden istenen bilgiler vermeyi reddederseniz, çeşitli müşteri avantajlarına sahip olamayabilirsiniz. Bazı durumlarda, yalnızca gereken bilgileri bizimle paylaşan müşterilerimiz ürün sipariş edebilirler, bazı hizmetleri kullanabilir ve diğer durumlarda internet sitemizdeki ve (mobil) uygulamalarımızdaki faaliyetlerden ve tekliflerden faydalanabilirler. Bu durumlar, üye olmadan veya faturalama veya teslimat için gereken bilgiler dışında herhangi bir fazladan bilgi vermeden gerçekleştirilen normal satın alma işlemlerine dahil değildir.  Şeffaflık ve adil oyun bizim için ayrı bir önem taşıdığından, kişisel bilgilerinizi denetim altında tutmanıza yardımcı olmak için, kesin şartlara bağlı olarak size çeşitli seçenekler sunuyoruz.  Bu seçeneklere, bilgilerinizi çevrimiçi gösterme ve düzenleme olanağı dahil edilebilir. Ayrıca hizmetlerden çıkmak veya kullanıcı hesaplarını silmek veya elde tutulan veriler hakkında bilgi almak da mümkün olabilir.

İtiraz etme hakkı

Örneğin, bir haber bülteni veya pazarlama içeriği içeren adidas'ın size gönderdiği e-postalar, ilgili e-postadaki ilgili talimatları izleyerek bu tür e-postaların (abonelikten çıkma) alınmasını sonlandırma seçeneğine sahiptir. Bizden e-posta almaktan vazgeçmek isterseniz, bu aboneliği iptal et bağlantısına tıklayabilirsiniz. Bu durumda, e-postalarınızı göndermeyi derhal bırakacağız.

Davranışlarınız hakkında internet sitenizde veya (mobil) uygulamanızda toplanan ve değerlendirilen bilgiler hakkında bilgi istemiyorsanız, aşağıda açıklanan şekilde web analizi verilerinin toplanmasını devre dışı bırakabilirsiniz.

Normal (elektronik olmayan) posta, e-posta, SMS, telefon veya diğer elektronik araçlarla pazarlama, reklam ve kamuoyu yoklaması amaçlarıyla sizinle iletişime geçmemize itiraz etmek veya izninizi geri çekmek isterseniz, her zaman bu adrese e-posta gönderebilirsiniz support-tr@onlineshop.adidas.com.tKimliğiniz hakkında şüphemiz olması durumunda, kendinizi tanımlamanızı isteyebiliriz (örneğin pasaportunuzun veya kimlik belgenizin bir kopyasını göndererek).

Bakım bildirimleri veya yönetimsel bildirimler gibi başka türden iletilerle ilgili olarak, bu tür iletilerin kullanıcı hesaplarının ve web siteleri ile (mobil) uygulamaların ilgili kullanımının zorunlu bir parçası olması nedeniyle bunların alınması yalnızca hesabınızın silinmesiyle sonlandırılabilir. support-en@onlineshop.adidas.com.tr adresine e-posta yollayarak hesabınızı silebilirsiniz.

Hakkınızda saklanan kişisel veriler, kaynağı ve alıcıları ile birlikte depolanma amacı hakkında her an bilgilendirilme hakkına sahipsiniz. Depolanan kişisel veriler hakkında bilgi için aşağıdaki İletişim Bilgileri bölümündeki verileri kullanarak elde edilebilir.

Düzeltme talebinde bulunma hakkı

İlgili yasalar kapsamındaki istisnalara tabi olmak üzere, aşağıda yer alan İletişim Bilgileri bölümündeki iletişim bilgilerini kullanarak sizinle ilgili kişisel verilerin düzeltilmesi, eklenmesi, silinmesi veya engellenmesi talebinde bulunma hakkına sahipsiniz.

Bilgi güvenliği ve veri bütünlüğü

Kişisel verilerin yanlışlıkla veya yasa dışı bir şekilde imha edilmesi, kaybolması, değiştirilmesi, yetkisiz kullanım, ifşa veya erişime karşı özellikle de işlemin bir ağ üzerinden veri aktarımını içerdiği ve diğer tüm yasadışı işleme biçimlerine ve kötüye kullanımlara karşı özellikle de işlemin bir ağ üzerinden veri aktarımını içerdiği ve diğer tüm yasadışı işleme biçimlerine ve kötüye kullanımlara karşı korunması için gerekli olan teknik ve organizasyonel önlemleri alıyoruz.

Sosyal Ağlar

İnternet sitemiz ve (mobil) uygulamalarımız size çeşitli sosyal ağlardan Sosyal Plug-in sağlar. Sosyal bir ağ ile etkileşime geçmeyi tercih ederseniz, internet sitemizdeki aktiviteleriniz veya (mobil) uygulamalarımız ile Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda da kullanılabilir hale geleceğiz.

Sosyal ağlardan birinde internet sitemizden veya (mobil) uygulamalarımızdan birinin ziyareti sırasında oturum açarsanız, sosyal ağ bu bilgileri profilinize ekleyebilir. Sosyal Eklentilerden biriyle etkileşim kuruyorsanız, bu bilgiler sosyal ağa aktarılacaktır. Böyle bir veri aktarımı istemiyorsanız, lütfen internet sitemizden veya (mobil) uygulamalarımızdan birine girmeden önce sosyal ağınızdaki oturumunuzu kapatın.

Bu veri toplama ve veri transferini Sosyal Plug-in'ler aracılığıyla etkileyemeyiz. Kişisel verilerin toplanması ve aktarılması, sahip olduğunuz haklar ve  yeterli gizlilik ayarlarını nasıl gerçekleştirebileceğiniz hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen bu sosyal ağların gizlilik politikalarını okuyun.

Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy/ 
Twitter: 
http://twitter.com/privacy 
Google +: 
http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Google Analytics'in web analizleri

İnternet sayfamızdaki ve (mobil) uygulamalarımızdaki web analiz servisleri Google Analytics tarafından sunulmaktadır. (http://www.google.com/analytics/). Bu, internet sitemizi veya (mobil) uygulamalarımızı ziyaret ettiğinizde, tarayıcı ayarlarınızın bu tür çerezlere izin vermediği durumlar dışında, Google Analytics’in bir çerezi bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda saklanacağı anlamına gelir.

Buna ek olarak, web sitemizi veya (mobil) uygulamamızı ziyaret ettiğinizde, "tıklama akışı verileri", "web işaretleri ve izleme bağlantıları" ndaki veriler ve Google Analytics 'çerezlerinde saklanan bilgiler dahil olmak üzere yukarıda açıklanan web analizi verileri - Analiz için ve bizim adımıza Google Analytics’e gönderilecektir. İnternet sitemizden veya (mobil) uygulamamızdan bir çevrimiçi profil oluşturduysanız ve bu profille giriş yaptıysanız web analizi ile eşleştirebilmek için Google Analytics'e bu profili tanımlayan benzersiz bir numara da gönderildiğini lütfen unutmayın.

Google Analytics bizim birimimiz olarak hareket eder. Bu, yalnızca verilerin kullanılma amaçlarını belirlediğimiz ve Google Analytics’in bilgileri üçüncü taraflara ifşa etmeyeceği anlamına gelir (yasa veya mahkeme emriyle yapılması gerektiği durumlar hariç). Gizlilik koşullarında, bu, bizim "denetleyici" ve Google Analytics’in "işlemci" olduğu anlamına gelir.  Google Analytics ile aramızdaki ilişkiler için detaylı bilgiye Google Analytics'in gizlilik politikasında "Hizmetlerin Sağlanması Hususunda Gizlilik Politikası" adı altında aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz.http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Davranışlarınız hakkında web sitenizdeki bilgiler veya Google Analytics tarafından toplanan ve değerlendirilen (mobil) uygulama hakkında bilgi istemiyorsanız, Google Analytics devre dışı bırakma tarayıcı eklentisini yükleyebilirsiniz. Bu eklenti, Google Analytics JavaScript'in (ga.js, analytics.js ve dc.js) site ziyaret bilgilerinizi Google Analytics'e göndermemesi talimatını verir. Tarayıcı eklentisi çoğu yeni nesil tarayıcı için kullanılabilir. Google Analytics devre dışı bırakma tarayıcı eklentisi, bilgilerin internet sitesine veya başka bir şekilde web analizi hizmetlerine gönderilmesini engellemez.

Google Analytics devre dışı bırakma tarayıcı eklentisi hakkında daha fazla bilgiyi bu adresten edinebilirsiniz.

http://support.google.com/analytics/bin/answer.py?hl=en&answer=181881

Yeniden Hedefleme Teknolojileri

İnternet sayfamız ve (mobil) uygulamamız yeniden hedefleme teknolojilerini internet içerisinde kullanmaktadır. Bu, mağazamız ve ürünlerimizle zaten ilgilenen ziyaretçilere,ortak web sitelerinde bizim reklamlarımızı göstermemizi sağlar. Kişiselleştirilmiş, ilgi alanına dayalı bir reklamın görüntülenmesinin, kişisel bir bağlantısı olmayan reklamlardan daha ilginç olduğunu biliyoruz.

İnternet üzerinden adımıza reklam yayınlamak için izleme teknolojilerini kullanan diğer şirketlerle de çalışırız. Bu şirketler, internet sitelerimiz veya (mobil) uygulamalarımıza yaptığınız ziyaretler ve reklam dahil olmak üzere iletişimimizle etkileşimleriniz hakkında kişisel olarak tanımlanamayan bilgileri toplayabilir.

Yeniden hedefleme teknolojileri, çerezlerinizi analiz eder ve geçmişteki internette gezinme davranışlarınıza dayanarak reklam görüntüler. Çerezler hakkında daha fazla bilgi için lütfen bu Gizlilik Politikasındaki “Çerezler” bölümüne bakınız.

Bu teknoloji ile ilgili kişisel bilgilerinizi saklamayız ve yeniden hedefleme teknolojimizin kullanımı mevcut veri koruma gereksinimlerine uygundur.

İletişim bilgileri

Kişisel bilgilerinizin işlenmesi veya Gizlilik Politikamız hakkında herhangi bir sorunuz veya şikayetiniz olursa lütfen bize ulaşın. Detaylı iletişim bilgileri:

Adidas Spor Malzemeleri Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi RönesansBiz Plaza
Mecidiyeköy Mahallesi, Oğuz Sok. No:4
34387 Şişli, İstanbul Türkiye
Tel:0212 355 36 00

Gizlilik hakkınızı kullanmak için lütfen bize bu adresten ulaşın:DataProtection@adidas-Group.com

Veya Müşteri Hizmetleri'ne 08505026141'i arayarak ulaşabilirsiniz.

İşbu Gizlilik Bildirimindeki Değişiklikler

adidas, Veri Korumanın temel ilkelerine bağlı kalmayı taahhüt eder ve işbu Gizlilik Politikasını tabiatı gereği bağlayıcı olarak değerlendirir. Bu yüzden; hatalardan arınmış olduğundan, internet sitemizde açıkça görüldüğünden, gerekli tüm bilgileri içerdiğinden, eksiksiz olarak uygulandığından ve Veri Koruma ilkelerine uygun olduğundan emin olmak için Gizlilik Politikamızı düzenli olarak gözden geçiririz. İşbu Gizlilik Politikası, internet ile alakalı yeni gelişmelerle birlikte fırsatlara ayak uydurmak ve yürürlükteki mevzuata uygun olarak kalması açısından bazı durumlarda değiştirilebilir. Açık bir izniniz olmadan işbu Gizlilik Politikasına uygun olarak verilmiş haklarınızı kısıtlamayacağız. Politikamızda önemli değişiklikler, Gizlilik Politikasının güncellenmiş bir sürümü ile birlikte internet sitemizde yayınlanacaktır.