- Ürün boyutu: M
- Boy: 183 cm
- Göğüs: 100 cm
- Bel: 79 cm




- Ürün boyutu: M
- Boy: 183 cm
- Göğüs: 100 cm
- Bel: 79 cm
Image loader
Renkler
Wonder Beige
Bedenler
AAA
AAA
AAA
AAA
AAA
AAA
Standart ölçü.Normal beden ölçünde sipariş etmeni öneriyoruz.
Geri dönüştürülmüş malzemelerle üretilen, yumuşacık polar fermuarlı üst
Hava soğuduğunda da yolculuğa devam et. Bu adidas Terrex fermuarlı üst, hem soğuk havalardaki yürüyüşlerde hem de yıldızların altındaki kamplarda giymek için idealdir. Bol kesimi ile katmanlı giyime uygun model, kol altındaki havalandırma detayları ile vücut sıcaklığını dengeler. Sırt çantasıyla uyumlu dikişler, çantanı rahatça taşımanı sağlarken kullanışlı cepler, önemli eşyalarını güvende tutar. Bu ürün, %100 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilmiştir. Halihazırda üretilmiş malzemeleri tekrar kullanarak, atıkların azalmasına, sınırlı kaynaklara olan bağımlılığımızı ve ürettiğimiz ürünlerin ayak izini azaltmaya yardımcı oluyoruz.

Yıkama talimatları
Çamaşır suyu kullanma
Düşük ısıda makinede kurut
Kuru temizleme uygulama
Hafif dokunuşlarla düşük ısıda ütüle
Soğuk suyla makinede yıka
İlave bakım bilgileri
- Bağlantı detayları kapalı yıka
- Yumuşatıcı kullanma
- Yalnızca hafif deterjan kullan
- Tersine çevirerek yıka ve ütüle
- Yakın renklerle yıka
- Bol kesim
- Tam boy fermuar; dik yaka
- %100 polyester (geri dönüştürülmüş)
- Fermuarlı göğüs cebi
- Düğmeli yan cepler
- Elastik manşetler ve alt kısım
- Kol altında ek parça ve havalandırma
- Ürün rengi: Wonder Beige
- Ürün kodu: IY2402
3.0Puan: 3.0
26 Haziran 2025
Bad underarms design not mentioned or shown
The underarms are completely open which isn’t stated or shown anywhere in the product specificity. Pretty big let down as it impacts a lot the functionality of the fleece and the look. You need to update the description.
Bu yorum faydalı oldu mu?20
10 Aralık 2024
Great for Fall.
It's great and stylish suitable for mid cold like early fall.
Bu yorum faydalı oldu mu?00
7 Aralık 2024
Misleading product details and photos
Looked great in the picture but after receiving it I noticed 2 big surprises. They were 2 "arm vents" and you can't close them. Was this a half baked design? Give the customer a option to decide how they want to "vent out" but in all seriousness if this was a feature please show it in the pictures.
Bu yorum faydalı oldu mu?110


















